Psychologe afgezegd

 Ik heb de psychologe net af gezegt. Heb om half 3 een afspraak. Heb haar een mailtje gestuurt maar die leest ze vaak pas heel laat… Als je op t laatste moment af zegt of niet op komt dagen dan moet je normaal 35 euro betalen maar ik weet niet meer of dat bij de eerste keer al is of bij de 2e of 3e keer… Ze is anders ook wel zo dat ze een oogje dicht knijpt maar toch hoop dat t geen problemen oplevert☹

Ik heb afgezegd omdat ik me niet lekker voel, voel me ook erg down en dan vind ik het zó moeilijk om die stap naar buiten te zetten☹

 Dat heb ik altijd… Na 1 of 2 goeie dagen dan BAMMMM in een gat.

Posted in Mijn leven | Comments Off on Psychologe afgezegd

Een super goede dag

Ik heb vanavond echt een gelukje gehad. Hier bij de Jumbo in het dorp was er een VIP avond waar je korting kreeg op je boodschappen, dus ik vast wat voor de kerst gaan halen. Mijn moeder was er ook en we deelden samen één karretje.

Krijg ik van mijn moeder mijn boodschappen cadeau, omdat ik met de kerst moet werken. Super lief!
En vandaag te horen gekregen dat ik een enorme groei op stage heb doorgemaakt en omdat ik studievertraging heb
opgelopen, ik daar na september nog welkom blijf zodat ik mijn opleiding af kan ronden Ik ben echt super blij. De leidinggevende gaf me persoonlijk mijn kerstpakket, omdat ze me zo graag wilde complimenteren.

Posted in Mijn leven | Comments Off on Een super goede dag

Mijn poezen hebben pech

Wij hebben echt een pechtijd denk ik. Mijn poes was aangevallen en had daardoor veel wonden kale plekken en een abces waar ze allemaal medicijnen voor kreeg en dat moest dagelijks gespoeld worden. Toen ze bijna genezen was kwam ze onder de auto, nu is ze een beetje kreupel maar het valt mee ondanks ze flink geraakt was. Gaat goed nu met haar en vanmiddag is de andere kat ook onder de auto gekomen! Daar gaat het wat slechter mee, kreupel, alle spieren zwaar gekneusd en heeft nu veel pijn.

Maar ze heeft pijnstillers en het komt wel snel goed met haar. Ik blijf positief.

Posted in Mijn leven | Comments Off on Mijn poezen hebben pech

Mijn ouders spreken steeds over kinderen

Mijn vader wilt opa worden, mijn zus wilt tante worden… Geen idee waarom ze er zo over praten, ze mogen mijn vriend en vertrouwen in ons, tenminste, ik zie het wel als een goed teken dat ze in ons vertrouwen, anders beginnen ze niet over dat ze willen dat ik een kind krijg      Wel als wij dat zelf ook willen natuurlijk. Maar ze helpen even herinneren dat ze er achter staan, voor het geval dat ik plotseling toch een kindje heb.    

Posted in Mijn leven | Comments Off on Mijn ouders spreken steeds over kinderen

Mascara

Ik heb alleen mascara van essence verder niets. En verders van hema die eyeliner en kohl en dan nog Maybelline mascara oh en een soort van lipgloss van catrice, dat is op waterbasis heel apart, het is geen lipgloss geen lipstick maar ehm een soort doorzichtige rooie vloeistof die een rode gloed geeft meer niet, dus heel natuurlijk en dat droogt op waardoor het je eigen natuurlijke lipkleur lijkt     

Posted in Mijn leven | Comments Off on Mascara

Met de deur gooiende buurkinderen

De nieuwe benedenburen hebben een kind wat constant met de deuren ramt. Soms wel 50 keer achter elkaar. Het pand staat dan te dreunen op zijn grondvesten en de fotolijsten in de kast vallen soms zelfs om!

Dat gaat de godganse dag zo door, zelfs mijn slaap verneuken ze met het smijten met die deur. Ik was dit na maanden zo zat, dat ik recent met het schuim op mijn bek naar beneden ben gelopen en de ouders heb aangesproken op hun verantwoordelijkheden.

Ik hoorde zojuist weer een paar keer een deur keihard dicht slaan. EINDELIJK hoor ik die vader actief erop reageren en erop los slaan. Het kind huilt en krijst daarna keihard.

Dat is ook geluidsoverlast maar klinkt toch als muziek in mijn oren.

Posted in Mijn leven | Comments Off on Met de deur gooiende buurkinderen

De werkelijkheid over dating

Een vrouw liegt vaak in haar contactadvertentie. Hierbij een gratis lijst om haar leugens te ontrafelen:

Avontuurlijk: Is naar bed geweest met al je vrienden.

Atletisch: Heeft maar kleine borsten

Gemiddeld uiterlijk: Heeft een gezicht als een kont.

Ik ben een mooie vrouw: Ik lieg de hele dag door.

Ik lach veel: Ik ben aan de anti depressiva.

Een goede opleiding gehad: Naar bed geweest met alle leraren.

Emotioneel zeker van mijn zaak: Zwaar aan de medicijnen.

Ik ben een feministe: Ik heb een enorm overgewicht.

Ik ben een veertiger: Ik ben 49 jaar.

Ik heb een ruime geest: Ik ben verslaafd aan heroine.

Ik ben gezellig: Mensen ergeren zich dood aan mij.

Ik ben zachtaardig: Ik ben een saaie muts.

Ik kan goed luisteren: Ik ben autistisch

Ik ben een flinke vrouw: Morbide obsebitas patient.

Ik zoek een soulmate: Ik ben een stalker.

Ik ben overal voor in: Ik ben wanhopig.

Ik hou van stappen: ik ben vaak dronken, luidruchtig en schaamteloos.

Ik ben een vrouw vol met passie: Een verslonste dronken huisvrouw.

Ik hou van poezie: Ik ben manisch depressief.

Ik heb een goede baan: Ik ben een kreng.

Ik ben romantisch aangelegd: Je koelkast is heter dan ik.

Ik ben sociaal: Zo spannend als een geeuw.

Ik ben een weduwe: Ik ben een moordenaar.

Posted in Mijn leven | Comments Off on De werkelijkheid over dating

Ik erger mezelf aan facebook

facebook is alleen een hinder, het geheim is, de boel te negeren. ik heb veel “vrienden”, ik krijg 50 keer per dag, als je me echt waardeert like mijn bericht, 50 keer per dag als je mij waardeert sluit je vrienden pagina af, en 50 keer per dag, mag ik alsjeblieft mn neus in je persoonlijke doen en laten steken maar ik gebruik facebook ook voor mijn familie, dan is het wel fijn

Posted in Mijn leven | Comments Off on Ik erger mezelf aan facebook

Verdrietig en boos door liefdesverdriet

Ik had volgens mij al vertelt dat het uit was maar mijn ex wil mij dus terug en heb geprobeerd net met me moeder te praten maar daar kwam niks goeds uit alleen maar negatief me vader zou het ook niet leuk vinden als ik hem nog een kans zou geven.

Wij hebben allebei fouten gemaakt en hij kan mij vergeven. Ik kan hem alleen niet meer vergeven. TOch houd ik nog steeds zoveel van hem en ik weet niet goed wat ik ermee aan moet. Als ik hem niet spreek, dan mis ik hem. Als ik hem wel spreek, dan voel ik mezelf verdriet en boos.

Posted in Mijn leven | Comments Off on Verdrietig en boos door liefdesverdriet

De prinses en de kikker

Er was ooit een mooie zelfverzekerde prinses, zij kwam in het bos een kikker tegen. De kikker zei tegen haar: ik ben een knappe prins maar een boze heks heeft mij in een kikker veranderd.

Als jij mij een kus geeft, dan verander ik weer in een prins, dan zal ik samen met mijn moeder in jouw kasteel komen wonen en zullen we trouwen, je mag dan voor mij koken en mijn kleding wassen, mijn kinderen baren en zo zijn we voor altijd gelukkig samen.

Die avond at de prinses kikkerbillen terwijl ze lachte en zei: Ik dacht het niet!

Posted in Mijn leven | Comments Off on De prinses en de kikker